Asennus, huolto- ja ylläpitopalveluja yrityksille

Pietarsaarelainen Pietec Oy tarjoaa erityisesti yrityksille sekä teollisuudelle huolto-, asennus- ja ylläpitopalveluja. Olemme erikoistuneet sähköalan töihin sekä automaatioratkaisujen suunnitteluun, asennuksiin ja ohjelmointiin. Lisäksi hoidamme alueellamme Kempin hitsauslaitteiden huollot sekä korjaukset. Lisäksi olemme erikoistuneet nostureiden tarkastuksiin, huoltoon ja korjauksiin.

Tervetuloa sivustolle Pietec

Sähköhuolto ja -asennus

Meille mikään sähkötyö ei ole ylipääsemätön. Perinteisten sähkötöiden lisäksi hallitsemme myös automaatikan ja logiikan, joten löydämme varmasti tarvitsemanne ratkaisun.

Nosturihuolto

Suoritamme nostureiden huollot, korjaukset ja tarkastukset. Meillä on valtuuksia tehdä 10-vuotis tarkastuksia. Ota yhteyttä niin sovitaan yrityksesi nosturinhuolto- ja -tarkastusohjelmasta.

Hitsauskonehuolto

Olemme valtuutettu tekemään Kemppi hitsauslaitteiden takuukorjauksia. Suoritamme kaikkien hitsauskoneiden, takuun ulkopuoliset, huollot ja korjaukset.

Automaatioratkaisut

Meillä on runsaasti kokemusta ja tietoa Omronin automaatioratkaisuista. Voimme olla mukana koko projektin ajan aina suunnittelusta totetukseen ja ylläpitoon.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on erinomainen lämmönlähde kodin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Aurinkosähkö

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia.